понеділок, 4 січня 2021 р.

"Зима прийшла з дарами - добрими святами"

 Новий рік от-от настане, а за ним – Різдво. Це час для неймовірного настрою, надії на диво, час подарунків, святкових застіль, смаколиків та звісно привітань. Усі наші близькі: батьки, кохані, діти, друзі, колеги по роботі, керівники, сусіди та просто знайомі варті нашої уваги та найкращих привітань у ці дні. Варто подарувати частинку свого тепла, любові та радості тим, кого любимо і поважаємо. Нехай ця радість і турбота проявлятиметься у словах.

   Нехай прийдешній рік буде яскравим, як спалахи феєрверків, красивим, як прикрашена ялинка, веселим, як сам Новий рік! Нехай настрій буде на висоті, душа співає від радості, а серце завжди зігріває любов!

   Вітаю з новим 2021 роком! Бажаю, щоб у прийдешньому році у вас було більше позитивних емоцій, радості, приємних сюрпризів, грошей, успіхів та звершень!
   Бажаю, щоб 2021 рік приніс багато кращого, ніж минулий рік, подарував безліч приводів для радості і щастя! Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Залишайте усі негаразди у минулому році, сподівайтеся на диво і воно настане! Цієї новорічної ночі повірте у чарівну магію, мрійте і все неодмінно здійсниться!




Нехай в Новому році
Щодня й на кожнім кроці
Дива чарівні стануть
І мрії всі збуваються.

Нехай хурделиця змете
Усе лихе, що сталося,
А Новий рік нехай несе
Все те, що так бажалося.

Незгоди всі забудуться,
Що мріялось — все збудеться,
Злагода в сім’ї панує.
Дарунки Миколай дарує!
З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар