понеділок, 18 листопада 2019 р.

Знайомтесь - я БІБЛІОТЕКА


 Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає  залучати  до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній  смак і самостійність суджень дітей. У зв’язку з цим бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з ними.
      Саме з цією метою у Яворівській сільській бібліотеці було проведено пізнавально-оглядову екскурсію "Чарівний світ книги". До бібліотеки завітали найменші  учні школи з учителькою Ружевич Галиною Василівною. Учні мали можливість ознайомитись із книжковим фондом бібліотеки, провели захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у читальній залі.
      Також  діти ознайомитлись  з правилами користування книгою та бібліотекою, абетковим та систематичним каталогами,  з тематичними полицями дитячого фонду, а також з новими надходженнями літератури для дітей. 
     Після екскурсії, діти мали можливість трішки порозважатись і погратись кінетичним піском, і розвиваючими іграми.




Немає коментарів:

Дописати коментар