пʼятницю, 23 серпня 2019 р.

ВЕЛИЧНА І СВЯТА ТИ НАША МАТИ УКРАЇНА!!!

День Незалежності України – важливе свято для кожного українця. У 2019 році наша країна святкує вже 28 річницю своєї незалежності. 
      Для нас, Україна – це широкі простори, золоті поля, калина, вишні в саду, тополі, берези в степу, родючий чорнозем, гори в хмарах, красиві швидкі ріки. Наша історія – це скрегіт козацьких шабель, стогони невільних людей на панських дворах, заграва помаранчевої революції, герої небесної сотні...
      У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творімо історію під знаменням рідного прапору!
      У ці святкові, урочисті дні у Яворівській сільській бібліотеці експонується тематична книжкова виставка приурочена до Дня Незалежності під назвою ""ВЕЛИЧНА І СВЯТА ТИ НАША МАТИ УКРАЇНА".
  На виставці широко представлена література з питань історії України, державотворення, розбудови багатої, сильної, та вільної України, книги про звичаї та традиції нашого народу.
      Також ми щиро вітаємо українців з цим чудовим святом, і  хочемо побажати сил у боротьбі та досягнень поставленої мети. Любові до рідної землі! Нехай не згасає оптимізм у душах українського народу! Сьогодні важливо одне: наша перемога, наше майбутнє! Давайте змінимо нашу Батьківщину! Нехай вона стане кращою, чистішою! І в наших душах горить невичерпний шевченківський вогонь любові до рідної землі! Слава Україні!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар