понеділок, 1 лютого 2021 р.

"Сенс життя "

 

  Горе людям, які не знають сенсу свого життя.
                                                            Р.Бах
В кожній людині є сонце. Тільки дайте йому засвітити.

                                                        Сократ

      Сенс життя!  

Чи задумувались ви над такою темою?

   Сенс- це вершина, осягнена людиною, яка ставить перед собою смислові питання, вічні питання. У кожного є своя місія. Людина здатна рефлексувати, розмірковувати. Сенс життя –це філософське питання, яке відкриває творіння і задум. Людина   істота не випадкова, яка прагне відшукати всі сенси, найвищу точку дотику, дійти до ідеалу, відчути руку Творця. Кожна людина –індивідуальність. Вона жива й щаслива доки в ній  є віра. Якщо ти народжений без крил, не заважай їм рости, кожен з нас нерозгадана історія.  Людина втратила зв'язок одне з одним, природою. Ми повинні відтворити втрачене.

Навіть, кожна пташка, дерево чи річка мають свої сенси, вони також як і інше мають свою інформацію, несуть код.   В цьому житті все  не випадково.

    Золотий письменник України - Мирослав Дочинець пише про життя, сутність Буття.  Це єдиний закон світобудови, просто людина у маленькому вимірі свого я, его, не хоче, не вміє його бачити. Всі людські проблеми — звідси, із порушення цього балансу. Це розрив між ілюзіями та реальністю. Спільнота хоче одне, а світ насправді дає по заслугах. Ось другий закон буття, дуже важливий. Усе в цьому світі треба заслужити — це той же закон збереження енергії: скільки вклав, стільки й повернеться. Тобто, аби щось мати, треба якусь енергію вкласти. І от ці катаклізми, як їх називають, — циклічні процеси, які виникають час від часу, це є оті прояви душі світу які посилають нам, знаки, щоб отямити нас, зупинити і повернути з ілюзії до реальності.

    Читайте книги, досліджуйте свій сенс життя, робіть добрі вчинки, збираймо скарби не на землі, а на небі. Багатий- це не той хто багато має, а хто багато чим може поділитися : своїм затишком, річчю, фінансами, навіть талантом. Можна думати , що ти живеш правильно, що ти герой, ідеал, а можна насправді принести щастя і радість тому хто страждає.

       На мою думку сенс життя можна знайти глибоко всередині в своїй душі.  Ввійдіть в клітинку своєї душі, відкрийте в собі щось незвідане і ведіть діалог з Господом.   Сенс життя  - це любов  Всесвіту, сенс життя це наше продовження в дітях.




Немає коментарів:

Дописати коментар