вівторок, 30 липня 2019 р.

Цікаве літо у бібліотеці Літо.Сонце. Я і книга.

     Веселе літнє сонечко тішить нас своєю усмішкою, на майданчиках гучний дитячий сміх, береги річок переповнені засмаглими відпочиваючими, сезон канікул і відпочинку у повному розпалі.
      Але у бібліотеці канікул немає, адже увесь літній період тут сповнений цікавими подіями, книгами і емоціями.
      А ще, сьогодні у Яворівській сільській бібліотеці в рамках програми літніх читань "Літо. Сонце. Я і книга" було проведено "Казкову вікторину" для учнів 1-4 класів, основним завданням якої було згадати і удосконалити знання учнів по українських та зарубіжних казках. У вікторині брали участь 2 команди "Розумники" і "Енштейни", кожна команда придумала собі девіз і давала відповіді на цікаві запитання, за кожну правильну відповідь отримуючи фішку. Більше фішок було у команди "Енштейни" і з відривом у 3 бали вони стали переможцями. Гра була цікавою і захопливою, після якої усі учасники отримали цікаві подарунки. 
      Після вікторини, діти мали можливість взяти участь у акції "Слід який залишила книга у моїй душі", на долоньках вони писали назву улюбленої книги і що ця книга їх навчили, які емоції подарувала. Усі долоньки прикріпили на плакат, щоб інші читачі мали змогу прочитати назви хороших книг, і також її прочитати.








Немає коментарів:

Дописати коментар