неділю, 31 березня 2019 р.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання

  Ось і добігла до завершення одна з важливих подій бібліотечного життя, а саме тиждень дитячого читання. Цей тиждень завжди дуже атмосферний адже сповнений радісними усмішками, дзвінким дитячим сміхом, гумором, позитивним настроєм і книгами.
       Тиждень дитячого читання, несе важливу місію,  влашувати зустріч дитини з книгою, сприяти їхньому тісному знайомству, навчити дітей аналізувати і підсумовувати прочитане, а головне навчити виділяти головне для себе і свого розвитку і самовдосконалення.
        Яворівська сільська бібліотека, у рамках тижня дитячого читання який мав назву "Читай, як я, читай зі мною, читай краще мене" організувала презентацію книжкових новинок "Свіженьку книгу відкривай - у світ казковий поринай", де були представлені найновіші дитячі книги якими поповнився фонд книгозбірні.
       Майстер-клас з виготовлення книжкових закладок "Книги читай творчим виростай" де юні читачі навчилися виготовляти закладки методом плетіння з паперу. 










       













Літературна печа-куча "Прочитав класну книгу? Зумій порадити її і нам" діти мали можливість розповісти про свою улюблену книгу і у оригінальній формі рекомендували їх своїм друзям.







Розмова у дружньому колі "Мій вільний час - книга", школярі змогли обговорити останні прочитані книги, зіграти у літературну вікторину, і подискусувати про необхідність читання у сучасному світі.



     Конкурс малюнків "Знайомтесь - мій улюблений літературний герой". Переможця було складно обрати, адже було зрозуміло,що наші читачі можуть не тільки читати, але й зобразити прочитане на малюнку. Переможцями стали Учень 3 класу Савчин Іван Ярославович та учениця 8 класу Коляджен Вікторія Петрівна.
     Цей тиждень був надзвичайно яскравим, цікавим і емоційним. Він подарував дітям багато позитивних вражень та знань, а бібліотеці нових користувачів.




2 коментарі:

  1. Насичений тиждень!!! Молодці! Особливо приємно бачити серед учасників хлопців))

    ВідповістиВидалити