четвер, 2 червня 2016 р.

Ми – новенькі! В нас – новинки!

Вітаємо всіх на сторінках нашого блогу, який щойно увійшов до бібліотечної блогосфери. Ми раді розпочати спілкування зі своїми прихильниками не тільки в реальному, а у й віртуальному світі.
І найперше, про що ми хочемо поговорити – це Книга. Упродовж усього життя ми звертаємося до книги. Вона допомагає пізнати та зрозуміти навколишній світ і самих себе. Нерідко книжка, вчасно прочитана, підказує людині вихід із складної ситуації. Вони запрошують нас до захоплюючих подорожей найрізноманітнішими куточками нашої планети й загадковими всесвітами вимислу. Домом книги часто називають бібліотеку. Сюди приходять відвідувачі, щоб поспілкуватись один з одним та з цікавою книгою, їх ваблять літературні новинки, цікаві газети та журнали.
Сьогодні ж ми запрошуємо всіх бажаючих до знайомства з новими книгами, якими нещодавно поповнились фонди
нашої бібліотеки. Серед них: веселі та повчальні історії для дітей, сучасні українські романи та інші смаколики для справжніх книжкових гурманів.
Окрім цього Яворівська сільська рада щороку виділяє субвенцію для оновлення бібліотечних фондів. Отож найближчим часом ми знову очікуємо нові книги, про що обов’язково повідомимо у цьому блозі.
А поки-що – запрошуємо до читання дорослих та малечу!

1 коментар:

  1. І вам доброго дня, новачки.
    Про вас вже пишуть в пресі: https://www.facebook.com/groups/1859972650895575/permalink/2035526116673560/
    Щоправда, преса саморобна, але потужна як казати про розмову зацікавлених людей.
    Заходьте в гості.

    ВідповістиВидалити